Alvima - Försäkringen för ditt företag

Hitta bästa försäkringen för ditt företag

Alvima förhandlar med försäkringsbolagen för att ditt företag ska få ett så bra pris som möjligt på er företagsförsäkring.

Företagsförsäkring

Företagsförsäkring är ett grundskydd som alla företag har ett behov av. Dock finns ingen universallösning utan varje bransch är unik och har sina behov av tilläggsförsäkringar.

En heltäckande försäkring ska inkludera både egendomsskydd och ansvarsskydd. Som skyddar både dig i ledande position och företaget. Alvima har mångårig erfarenhet av företagsförsäkringar och hjälper dig att identifiera försäkringsbehov och ger dig stöttning i val av försäkring

Vi hjälper också till med stöttning samt service av dina försäkringsfrågor över året. Ni har en kontaktväg för dina försäkringsfrågor även om du väljer att placera dina försäkringar i olika försäkringsbolag

Vanliga frågor om företagsförsäkringar

Vi använder cookies, en liten datafil som lagras i din dator, för att hantera inloggningar, öka säkerheten för våra användare och förbättra de tjänster vi erbjuder. Om du inte vill att vi använder cookies kan du enkelt stänga av det i din browser.